Prom



Sitter här med min middag och är galet trött. Har kommit på att min kärlek till bagels är enorm- skulle kunna leva på det med CreamCheese resten av mitt liv. Hade det kul i skolan idag, som ni vet så är Prom Hysterien i full gång. Mina kära vänner har redan kollat in klänningarna och märket på make-upen de ska ha. Sedan kollar vi in vilken kille som kan bli acceptabel att ha som date. Personligen så vill jag bara hitta en anledning till att inte gå. Vad som helst- jag vill inte. Usch, tycker bara att det är överskattat och blir chockad när jag hör om mina vänner som har lagt ut 400$ på en klänning, och det är inte ovanligt alls.

Aya, har en månad kvar (AAAAH!!!) så ska intala mig att inte oroa mig..

Ska dra ner och springa nu ett tag. Min coach har lagt om mitt träningsschema så har ett mindre helvete nu framför mig fullt med massa saker att göra.



Coach, och yes han är lika tuff som han ser ut







Fight



Lite bilder från träningen i torsdags
Lovelovelovelove









Mat, mat


Har precis kommit hem från en supergod middag. Lukas pappa bjöd med oss alla ut och åt. Vi drog in på resturangen invigde det med att spilla ut ett glas Cola. En millisekund efter ett glas Sprite. Familjen Smith & C.O är här! Servetrisen blev galen och vi försökte fråga efter ett runt bord samtidigt som Spencer sprang under bordet och kastade runt servetter. Underbart kaos.

Efter maten gick jag förbi en vän till mig som jobbar i Ben&Jerry glassbutiken. Vi har matte tillsammans (och failar), och satt och pratade om det. Mitt inne i diskussionen så kommer min sis Charlotte in tillsammans med Trish. Dom blir glatt överraskade att min vän jobbar i den mest underbara affären ever. Glass. Jag presenterar dem, och de får massa glass. Trish blev superimponerad av en så snäll kille. Sedan berättar hon om hur sina små tvillingar behöver hjälp i matte, och genast erbjuder sig killen att bli deras speciallärare. Han berättar om vilken underbar lärare han är- och alltid hjälper mig. Jag trodde jag skulle dö av skratt.

Trish blir överlycklig och han skriver ner sitt nummer.. Herregud..


Night


Har precis kommit hem från en jättemysig kväll. Vi kom till matchen och där befann sig nästan hela skolan. Under tre timmar umgicks vi och hejade sönder på lacrosseteamet. Dom spelade otroligt bra- men förlorade tyvärr. Efter matchen drog vi ut en grupp och åt på det härligaste fiket- Cozy. Det är ett café som ligger i Towncenter och där det är massa levandeljus och bara allmänt chill.

Kom hem nu och sitter och pratar med mina bästa vänner här- Chris och Boris. De är underbara vänner som stöttar till tusen. Sitter just nu och får hjälp med killar...

Nattinatti

Lacrosse


Har planerat att dra iväg och se när skolans lacrosseteam ska ha match. Vore verkligen så kul att se med tanke på att jag aldrig förrut har sett det. Kommer ihåg när vi har försökt spela det på idrotten men då det alltid har slutat upp i kaos. Ingen har nån aning om vad som händer eller varför man springer runt med golfklubbor med nät i luften. Därför vill jag se det nu! Matchen kommer helt att tillängas åt Josh- som var en jätteduktig spelare. Och jag förmodar att alla kommer att komma. Tyvärr spelas matchen utomhus och vädret ska bli vidigt kallt så varma kläder gäller.

Har även hört att sporten ska vara grovt våldsam. Och tydligen är vårat lag inte försiktiga... När säsongen startade så hade ett flertal brutit allt från nyckelben till fingrar, fått hjärnskakningar och spytt blod. Hahaha, kan hoppas på fight med andra ord...




Ny Dag, nya tag


Nya tag. Acceptera vad som har hänt och bara fortsätta- inget står stilla trots allt. Sorry för kass uppdatering. Bättre kommer..

Till minne av J Anderson


Den dåliga stämningen låg som en slöja, täckte hela skolan. Omedelbart när man gick in genom skolans dörrar kom den. Josh Anderson, är klasskompis till mig hade begått självmord onsdagen den 18e mars. Han var en omtyckt och populär kille. En som alla gillade och kunde skratta med. För två veckor satt han brevid mig och vi satt och skrattade om att vi förmodligen var släkt. Anderssonare. Han hade svensk släkt på sin pappas sida så vi kom överens om att vi förmodligen var släkt..

Att en kille som han lämnade skolan och världen på ett sånt sätt är så omöjligt svårt att förstå. Han passade inte in på "självmords idealet". Det var packat med rådgivare som var i aulor för att hjälpa. Hela hans lacrosse- och footballteam spenderade dagen där. I min ledarskapsklass hade vi lagt ut en plansch som sträckte sig fyra meter där folk skrev ord och tankar om honom. I slutet av sista lunchen kom hans kompisar ut och alla stod och skrev ner tankar. En nära vän till mig, A, som även var Joshs bästa vän stod där. Han var fortfarande i chock när jag pratade med honom. Han berättade om minnen och kunde inte tro att det var sant. Hans vän är borta. Det hela är så svårt att förstå


Borta


Ibland går det för fort. Borta. Ordet återfår sin sanna mening. Hade en kompis som dog imorse (18e mars).


Sjukare


Mhm. Har blivit ännu sjukare nu och har haft en skitdag. Har sovit i kanske två timmar och känner mig så trött och hängig. Inte på humör alls. Har haft mardrömmar hela natten och AH är trött på att vara sjuk!! Jag har inte tid att vara sjuk!




Ny Reklam


På träningen i tisdags kom det in två nya killar som ville prova på. De hade aldrig nånsin gjort någon typ av fighting förrut och var helt vilsna. Efter passet stod jag med min tränare och pratade lite angående tekniker och så vidare. En av de nya killarna, kort lite småtjock kille gick förbi. Min tränare frågar honom då;

Så du ska börja träna här?

Aa, det verkar bra. Jag ska definitivt börja!

Bra, för om du gör det så lovar jag dig. Dom kommer aldrig slå dig igen.

Jag fick en chock och en våg av skratt kom- omöjlig att hindra. En sån klockren- elak kommentar har jag inte hört på länge. Att ta för givet att killen var mobbad.. Min tränare insåg själv vad han hade sett och började även han skratta. Och tro mig- det här är inte det värsta han har sagt. Undrar bara om killen kommer tillbaka.

Vi hade en annan ny kille här för två veckor sen. I slutet av passet så har vi alltid 10minuters situps och armhävningar. Min tränare gick fram till killen, kollade på hans mage samtidigt som han skrek ut "FAT- this is good for you".



Det lönar sig att hålla sig i form (haha)




Updates


Yessss, har inte uppdaterat bloggen på hur länge som helst nu. Vet. Och än en gång det ska bli ändring. Sitter just nu hemma (en fredagskväll) och är sjuk. Har feber och vidirg hosta. Det värsta är att jag borde inte sitta här just nu. För om sanningen ska fram så har jag gjort mig själv sjukare.. Igår hade jag relativt hög feber, men gick trots det till skolan. Sedan såg jag något som upprörde mig. Vill inte nämna det i bloggen men efter det så kände jag bara att jag ville iväg och träna. Så trots att jag har feber och (narkoman)hosta drog jag till min kära thaiboxning.

Självklart kändes det mycket bättre efter- psykiskt. Men i morse hade jag ingen röst och var helt virrig av alla feberdrömmar. Så blev hemma hela dagen. Hade som tur var en kompis som kom över vid 14-tiden för att säga hej. Men när han märkte att jag knappt kunde prata blev besöket i cirka 30minuter.

Är så uttråkad!! Måste också säga att en av mina bästa vänner här borta är med i en talangshow här borta- och ska göra magdans. Något jag verkligen ville se men missar!!!!



Tennish


Har precis kommit hem! Direkt efter skolan hade jag tennis i 3timmar och det var underbart! Solen stekte och vi spelade i 25 grader och shorts! Love it!! Vi tjejer ska tävla mot en annan skola på lördag så nu är det hårdträning även där som gäller- we'll beat 'em. När jag kom hem såg jag att Charlotte hade kinamat. Något jag har blivit galen i. Dumplings. Skulle kunna äta det i all oändlighet- så gott!

Trodde aldrig att jag skulle kunna äta det efter jag och Sofie såg en galen film om en kvinna som åt dumplings med människokött i så hon skulle bli gravid. Störd film. Börjar få massa minnen av alla galna filmer hon och jag såg. Min mamma trodde på allvar att vi skulle bli psykiskt störda av allt. Självklart visste inte hon om sanningen att henne "tuffa" dotter blundade igenom varenda film och var livrädd. Något jag fortfarande har men för. Kan inte åka en hotellhiss utan att jag har kommit på 1000 olika händelser som kan ske. Eller så fort TV:n börjar brusa sitter jag chockad och väntar på The Ring bruden. Yes, har inte avslöjat allt- och kan nog garantera att vi båda blev lite småvrickade efter allt- glöm då bara inte på ett underbart sätt


Ses om 3månader igen


Hade jättekul med Johanna idag. Hon kom hit såg hur jag bodde och träffade familjen. Har alltid så kul med henne! Vi gick förbi min skola och satt på fotball läktarna (åt chocklad donuts) och pratade igenom allt. Johanna är som jag nämnde tidigare min kompis jag känt sen jag var minimini. Vi bodde ett hus ifrån varandra och sprang över för att ses. Därför kändes det så funny att ses i Washington DC. Långt ifrån våra hus långt borta i Trollis. Yah, sen när hon skulle hem så var det sorgligt att säga hejdå. Vet ju inte riktigt när vi ses igen. Självklart så skallar vi varandra i ett försök att säga hejdå och sen springer iväg. Vi ses i Sverige snart





Bloggen krånglar


Just nu krånglar bloggen och inläggen kopieras och dubblas.. Gaah, ska fixas- men jag orkar inte just nu skriva ett (till) långt inlägg.

Citat



Jag är som en ros- taggad


48 dagar


 
Världens förändras
Stor uppståndelse



Världen firar

Förbered dig på något nytt!

Är du redo


Hihi. Det är min födelsedag!! Ska äntligen bli 18 och myndig. Yeah. Har redan satt upp nya mål för vad jag ska göra, och den högstab prioritringen är körkortet. Jag s k a  ha det. Jag ska glida runt i en bil efter sommaren (eller mammas volvo), för som jag har berättat en miljard gånger här borta så kör alla här borta. Har testat att köra en gång, och det höll på att sluta illa.

Jag körde runt på en parkeringsplats med en vän. Sedan skriker han att jag ska svänga åt andra hållet, och snabbt försöker jag byta håll, samtidigt som jag ska bromsa. Jag missar bromsen och trycker på gasen. Haha, krascha inte men vågade inte köra mer efter det. Men, nya tag när jag kommer tillbaka, och jag ska lära mig lite mer baser då..

Hey här kommer segertåget


Oh. Så bra låt. Har blivit galet kär i varenda svensk partylåt jag kan hitta. Satt och pratade med Johanna angående skillnaderna mellan svenska och amerikanska festlåtar. Deras låtar är mest om sex, fylla, popularitet, gansters medan våra är mer crazy och om dricka. Haha älskar det! Det var som när vi var ute i fredags så träffade vi även på en svensk tjej som jobbade i DC, tillsammans satt vi och hade allsång med allt från "Alla som inte dansar" till Ipren-låten.


Kommer du ihåg sången?


Är I Ny Kostym


Älskar den här helgen. Älskar låten. Älskarälskarälskar!!



Åkte in i fredags till DC där jag mötte upp Joel. Vi gick runt lite och mötte senare upp Paul- och tillsammans drog vi alla till tågstationen. Väl där inne så letade vi upp ankommande bussarna. Jag kunde inte sluta hoppa uppochner.. Jag hade det största leendet på mina läppar. Vi fortsatte leta och till slut så hände det. HON KOM!!! Min käraste vän Johanna made it!

Alltså, för att ta med historia. Johanna, är en av mina bästa vänner och har under en tid bott hos sin pojkvän utanför Boston. Hon kom nu i helgen ner till DC för att hälsa på oss, och hon bor under tiden hos Joel. Jag har inte träffat henne sen i juni, och det var så kul att se henne! Vi hade planerat att ses på lördagen så det var jättekul att se hennes min när jag mötte upp henne, hon blev överaskad!

Tillsammans åkte vi först till Joels lägenhet som var så fin och stor och låg precis utanför Georgetown och drog senare ut. Hade så otroligt kul!




Kortspel på TV


Jag fattar inte principen. Ledsen. Men vem kollar in kortspel på TV:n. Hur kan du titta på programmet i länge än 5minuter? Sitter här med Spenc som jag tidigare skrev, och vi kollar igenom alla TV-kanaler. Just nu sitter han och retar mig, han har nämnligen hittat det mest meningslösa TV-programmet i världshistorien. Programmet går ut på att tre (idioter) får de mest patetiska frågorna och ska matcha svar. Ex ; Vad jobbade Jay som under Jay's Garden serien som sändes på 80-talet. Självklart kan de svaret. Gaaaah blir galen på såna program. Sedan ska de samla poäng, som de får i form av kort från en kortlek- och de ska först upp till 21.

Har försökt få honom att byta samtidigt som jag surt mumlar "retarded" varannan sekund åt deltagarna.


Dåliga TV-program.. Hehe yes jag är trött



Svensk- kommunist!


Yes. Satt igår mellan pausen av min träning på ett café, precis över gatan. Har just nu min käraste barndomsvän Johanna i Boston så satt och pratade med henne. Vi var helt inne i en konversation när en 50-årig kvinna ställer sig framför mig.


Vilket språk pratar du? (Tar sedan fram en kamera med blixt och fotar mig utan att fråga)

Svenska.. Hehe..


Hm. Svensk. Du är alltså kommunist?


Em näe? Vi är inte kommunister i Sverige..


Jo. Jo det är ni. Jag vet det! Ni har ju en kung

Ja, men de gör ju inget! Dom är ju reklam för vårat land i princip. För länge sedan hade de makt, men inte längre.

Hm. Näe. Jag vet. Och, under andra världskriget var ni kommunister och med Hitler!

Nej........ Vi var neutrala...

Jaha, hur skulle du översätta eran regering?

Ursäkta, jag är fortfarande i telefon..

Så dum!!! Blev helt chockad över den korkade människan. Och nej, jag har aldrig sett henne i mitt liv! Från ingenstans kommer hon..


Pain is weakness leavin the body


Var och tränade igår från 17-22.30 - undeeerbar träning! Hade första passet med då vi bara sparkar, en och en halvtimme. Kom sedan tillbaka till det senare passet som varade i över två timmar! Körde tillsammans med en superduktig kille som hjälpte mig massa. Båda var helt hypade när passet var över och när jag sedan kom hem var det omöjligt för mig att somna. Höll mig vaken till 2.00 och upp sen igen 5.30.. Skola och sen tennisträning. Men trots allt så gick tennisen bra. Körde massa fotarbete och jogging för att få upp rätta muskler- och taktikerna. P U H ! Jag har noll energi kvar, absolut ingenting. Kan inte vänta tills jag kan sova, skulle just nu göra vad som helst för det. Sitter just nu och kollar CSI med min lillebror här borta, Spencer.




Ingen student tack


Nej. Jag vill inte. Jag vill inte ta studenten. Tror att det är därför jag även åkte hit. Jag måste planera. Planeringsfreak, så länge jag inte har kontroll om vad som händer blir jag smånervös (läs skitjobbig). Alltså studenten, här borta börjar alla mina vänner college nu till hösten. De verkar ha fyra år planerade nu. Men jag!? Jag vill bara skjuta på min student så mycket som möjligt..

För vad vill jag göra, vart ska jag ta vägen? Folk säger att "Allt löser sig", men glömde säga på vilket sätt.. Jag vet vad jag vill. Jag vill så gärna plugga utomlands. Få nytta av min engelska! Men jag blir nervös när jag hör ordet Universitet. Det låter så. Enormt. Jag har ju på sätt och vis flyttats tillbaka i tiden i High School. Jag får ju inte gå utanför skolmatsalen under lunchtid. Och jag ska vara redo på college om några månader! Jag träffar fortfarande på folk som tycker det är tufft att tjafsa med lärarna eller att inte göra läxan. Tack Gud att jag kommer hem och får ha två mer år i gymnasiet. Jag lovar att jag ska plugga!


Frågan är alltså. När blir man mogen för universitet? För jag tror att vi alla har hört, ju högre upp eller desto äldre vi blir; "Här leker man inte, här är det allvar". Och universitet är toppen av pyramiden. Alltså maximal mognad.

Studenten är alltså så mycket mer än att ha en fin vit klänning och ha ett coolt flak. Hade en kompis som sa till mig i somras när han tog studenten. Vad gör jag imorgon när jag vaknar upp? Det fick mig att vakna- jag är så glad att jag gör det här. Åker bort ett år. Vaknar!!!


He's just not that into you


Köpte boken när jag var på New Orleans flygplats (och fick höra att flyget var 9h försenat..). Satt och sträckläste boken hela tiden och tycker den är underbar. Slutade när det var cirka 10sidor kvar för jag vill inte att den ska ta slut.

Hela boken handlar om- som titeln säger; He's just not that into you. Boken är uppbyggd av brev från olika tjejer som skriver in till expert om deras kille har en framtid eller ej. Det är hela tiden olika situationer, och man kan relatera sig till så mycket! Galet, våra problem är precis likadana.. I slutet av varje kapitel så skrev experten en sammanfattning av det vanliga problemet. Det var även en tjej som ifrågasatte varje påstående, och experten fick även svara på det.

I början tyckte jag boken var smått deprimerande för den gick rakt på sak, så här är det! Men efter ett tag börjar man skratta (åt sig själv och breven) när allt är tydligt om hur He's just not that into you. Kan verkligen rekomendera den, känns som att öppna ögonen på nytt efter den, min radar är på!!


Så otroligt bra!!




No School


Yesyesyes!!!!! Har precis fått reda på att vi kommer ha en snowday imorrn- vilket betyder att det inte blir nån skola! Finns det nåt härligare än att sova en måndag? Absolut inte! Kommer tyvärr att missa min kära tennis så lite trisst blir det. Känns lite udda att få en snowday nu i mars? Borde det inte vara sommar då..

Dream


Oh. Jag är kär. Jag har hittat det finaste. Jag är i trans. Jag har inga ord. Jag vill ha. NU!!!




och 138$ senare


sommar planering


Minusgrader och snö. Mörker. Att mitt ibland detta sitta och superplanera sommaren kan tyckas konstigt- men tro mig. Jag är redan där. Vad ska jag göra? Självklart ska, och vill jag ha ett jobb! Förra sommaren jobbade jag i två månader på McDonalds, men vill nu prova på något nytt.. Den enda nackdelen är att det är så svårt att hitta. Har skickat ut mina CV:n överallt och hoppas verkligen på något!

Men efter jobb så vill jag resa. Jag älskar att komma iväg och se nya platser- nytt!! Just nu vet jag bra inte vad eller var. I Europa? - Yes.

New Orleans!


Kom i torsdags natt hem från vår 4dagars semester i New Orleans. Under tiden vi var där firades Mardi Gras- världens galnaste vecka. Varje dag är gatorna fyllda med parader och folk kommer från hela världen för att se. Det roliga är att alla deltar- oavsett ålder! Så runt om på gatorna är folk utklädda (värre än Halloween), och tävlar i princip om att ha minst kläder på sig. Mindre nice när en 75årig man går runt i string och röd boa.. Självklart är alla fulla- nonstop. Redan vid lunch ser man folk vingla runt... Men allt är som sagt en upplevelse, och jag älskade det!

New Orleans är en otroligt fin stad och var tidigare koloniserad av Frankrike, så allt går i fransk stil. Can't wait to get back!!



RSS 2.0