Värsta tänkbara


YEA värsta tänkbara. Direkt efter mitt förra blogginlägg kände jag mig sjuk och inte alls bra. Jag ringde Parv och sa att jag tyvärr inte kunde komma. Efter det la jag mig på sängen och vaknar upp nu! Klockan är 1 på morgonen och jag är pigg, har ingen sömn alls.. Ugh!!


Lämnar ett hem för att åka hem?


Aah, solen skiner och det är cirka 25 grader varmt. Underbart! Jag kom hem för ett tag sen från min Thaiboxning, som varade i två timmar. Ugh, är helt slut.

Pratade med min kära familj i en timme. Kan inte förstå att jag är hemma om cirka 3veckor!! Bara tanken på att prata svenska.. Hur jag än försöker så kan jag inte förstå det. Jag bor här nu, och åka hem?.. G A L E T !

Hur som helst, ikväll har min kära vän Parvin sin fördelsedag, och vi ska fira den på Cheescakefactory. Yea, massa mat! Dock är jag äckligt trött och skulle helst vilja stanna hemma.. Även om det är lördag, jag känner att jag är färdig med den här dagen.


Misc
Nämen, enda blond??
Lovelovelovelove
'em

Baseball


För några veckor sen drog vi i familjen och kollade på en baseball game. Jag har aldrig tidigare sett, inte ens på TV hur det går till. Vi skulle till den stora, nyöppnade arenan i DC.

Matchen varade i över två timmar, och det var inte värst ,ycket action i det, jämfört med exempel amerikansk football. Men det var kul! Och alla i publiken var helt inne matchen. Atmosfären utanförvar som tagen ur en film, folk som säljer snacks och alla stora stånd med mat. Ah upplevelse!!


yeah yeah


gulliga familj


In actionKinabufféKom precis hem från en filmkväll med några kompisar. Vi drog hem till min kära vän Kev som bor i ett otroligt fint hus. Hans familj är kineser så när vi kom var det kinabuffé, har säkert ätit 50 dumplings nu.. Så gott!!! Vi såg filmen "Batman ---?" (är det Begins? ööh?) men det gick sådär att koncentrera sig med tanke på att Kevs fågel skrek non-stop. Apperopå fåglar. Kom ihåg när jag och min syster var mini och hade små fåglar i Spanien. Det var coola fåglar, att kolla på. Själva ta hand om har jag aldrig tyckt är kul. Och jag fick tillbaka känslan av att aldrig skaffa fågel ikväll...
Hah nostalgi


Hahahah, PRECIS så här är det hemma i Sverige när jag och min syster ligger hemma, sjuka från skolan.


ALDRIG vikarieHar precis kommit hem från skolan, och har lärt mig en sak garanterat. Jag kommer aldrig i mitt hela liv bli en vikarie. Aldig, never, jamais. Vi hade idag, matte första lektionen och den varade i två timmar. Två timmar med HighSchool studenter som precis kommit tillbaka efter en tredagarshelg. Så otroligt korkat att ha en vikarie den lektionen!!

Det börjar med att killen försiktigt delar ut ett häfte vi ska göra innan lektionen är slut. Planen alla vidrigatonåringar har är att crusha honom. Han ska ner. Så alla sätter sig i en klump längst bak i rummet och börjar diskutera helgen samtidigt som de tar och delar häftet i två delar och lägger ner i papperskorgen.

Vår vikarie försöker hålla sig cool, och ber alla om att vara tysta och förbjuder alla att gå till sitt skåp eller badrummet. Det bidrar till att alla blir arga och ska NU på toaletten. Så ut rymmer folk...

Ugh.. Två timmar senare är det över. Kan inte förstå hur man klarar av att vara lärare eller vikarie åt High School.


En vikarie senare..

Good morningYes, är upp vid 6 igen och vi ska när soom helst dra till skolan. Är inte taggad alls efter en natt packad med mardrömmar. Ugh, är fortfarande galet trött och det regnar massor utanför. Tack Gud för att jag har träning idag. Yay! Annars ligger inget nytt på schemat. Sitter nu här och äter cookies som sakta får mig på bättre humör. Varför kan inte skolan börja 9 här istället för 7?

United we standSom ni säkert inte har missat så är amerikanarna patriotiska. Väldigt. Hittade den här bilden då vi skulle posa under flaggan. Vad som är roligt är att bara en av oss är amerikanare.. Haha såg just nu hur "glada" alla ser ut utom jag som är supertaggad.. Det kanske framgår att mina kära bröder här borta hatar att ta kort.


Bränna?


Kom just hem från poolen, men har upptäckt en sak. Min "bränna" är, hm, udda. Sanningen är den att jag (trots mitt svenska påbrå) inte blir röd- utan gul. Jag har ingen aning om varför men jag är gul- currygul. Varför.. Tog fram en bild från igår, och har granskat noga, jag är inte gul här..

Killen till höger är min kära vän Will. Vi var ute med hans båt igår och åkte vattenskidor. Jag krigade för mitt liv att komma upp, och när jag till slut gjorde det blev jag överlycklig och gjorde framstupa magplask. Vi åkte även ring efter vattnet. Superkul!! Jag åkte med Phil, som armbågade mig cirka 30 gånger i ansiktet. Vaknade upp idag med en grov wiplashskada och blåmärke på hakan.. Lever farligt...
Ugh.. Ghetto..


Min ipod's screen la av för cirka en vecka sen och det har gjort mig mindre galen. Jag är totalt beroende av min lilla älskling. På morgonen får den mig att vakna, när jag är ute och går- musik får mig alltid att bli glad! Aya, har gjort det bästa möjliga av det genom att bara ha mina bästa låtar kvar och blanda dem.

Hörde från min vän hur otroligt Ghetto jag var med tankepå det.. Nytt ord här alla har börjat användaDu styr mitt liv. Kom tillbaka?Prom 09


Den 8:e maj var här borta en stor dag. Det var dagen med stort D. Alla var taggade till tusen och hade varje minut planerad.
I skolan syntes inte ett spår efter junior- eller seniorklassen. Men trots det var ingen förvånad. Det var nämnligen prom samma kväll..

Personligen låg jag ute från 10 på morgonen och bad till Gud att få en liten bränna. Sedan var det dags att fixa. Vi var en enormt stor grupp och hade superplaner.

Vi drog först hem till min kära vän Davidsson för att ta bilder (i 2timmar!!!!!!!). Alla hade föräldrar med flashiga kameror och mungiporna krampade i slutet så alla såg galna ut. Sedan kom vår PARTYBUSS och hämtade upp oss. Vi pumpade med Lil Wayne och T.I. hela vägen in till Geogetown där vi skulle äta vår middag. Det var som en dröm. Vi satt högt uppe och såg ut över hela Washington DC med fantastisk god mat och underbara vänner.


Bild på bussen och gruppen

Sedan vid 23 tiden åkte vi vidare till själva balen. Där var everyone, och alla var så fina! Alla hade verkligen ansträngt sig till att se bra ut, och alla såg underbara ut!


Första bilden är min date, och den andra är en spexbild. Allt ifrån bussen!


haha, och yes efter två timmars leende blev alla smått galna..


Baby I'm back (yeah)


Wow. Har haft bloggpaus. Men är självklart tillbaka nu och ska uppdatera ALLT! Har miljarder bilder, och det ska bli grymt att börja skriva nu igen. Nedräkningen hem börjar stressa sönder mig. Cirka 3veckor kvar nu.. Ugh.. Hur ska det bli att åka tillbaka?


Min lillasyster Charlotte och jagRSS 2.0