Finir


Jag är nu klar med shoppingen för hemresan. Behöver endast en resväska.. Blev heldag i mallet och jag är klar! Puuh! Hade för övrigt en underbar dag med min vän Tara. Har hittat min tvilling här borta!


Citat


"Näe, jag heter egentligen Lorentz men namnet låter smart.. Så jag kallar mig för Larry. Det namnet passar mig. Larry"Haha, aah har underbaraste vännen. Kan inte sluta skratta när jag är med honom.


Innan Hemresa...


Innan jag drar hem måste jag köpa hem massa saker.. Hm, listan är lång
KaosI Tisdags morse, 6.45 för att vara precis ropade Trish att både jag och Luc behövde åka med bussen. (Vi får alltid annars skjuts av henne..) Snabbt ringer jag upp min kompis Israt som kunde hämta upp oss. Hon kör helt fel och vi är nära på att dra till DC istället för skolan. Då ringer telefonen och vår andra vän Parv har missat bussen och behöver skjuts. Vi drar till hennes hus där honoch hennes syster kommer ut. Vi trycker ihop oss 4personer i baksätet och hamnar i värsta trafik köerna.. UGH, en halvtimme försent kommer vi till skolan.. Puuh!


I now know what it's like to cross the boarder...


Du är så ghetto att jag måste slå upp dina ordHaha, så synd men det är sant. Har en kompis här borta som pratar.. udda. Näe han pratar står jag och kisar med ögonen för att fatta vad han säger och inte komma bort mig, och när han smsar måste jag ibland slå upp orden. Känner mig supertöntig, och plötsligt förstår jag begreppat att "känna mig vit".Say whaaaat?

Bra dag!


Efter förra inlägget la jag mig i sängen och vaknade upp vid 8 på morgonen. Jag kan verkligen sova hela tiden.. Hade alltså över 16timmars sömn.. Min kära lillasyster här borta, Charlotte hade en match och ville att jag skulle följa med. Tre timmar senare sitter jag med galna skrikiga föräldrar och hejar på Char. Fattar inte grejen med vissa föräldrar, ugh huvudvärken kom snabbt..

Hur som helst, efter att de tyvärr förlorat (och jag hade GROV huvudvärk) drog vi iväg för att äta. Matchen var ute på landet i södra Virginia- vilket är en annan värld. Vi såg Amisch people.. Ni vet dom där människorna som lever 1800-tals liv? De här hade i allafall en bil, men kläderna var det roligaste jag sett... Med tanke på att jag och Char blev livrädda för dem drog vi iväg till en Thairesturang och åt den godaste maten på länge!! Saknar Thailand...

Kom precis hem efter att ha dunkat 'Blame it on the alcohol' i två timmar.


RSS 2.0