He's just not that into you


Köpte boken när jag var på New Orleans flygplats (och fick höra att flyget var 9h försenat..). Satt och sträckläste boken hela tiden och tycker den är underbar. Slutade när det var cirka 10sidor kvar för jag vill inte att den ska ta slut.

Hela boken handlar om- som titeln säger; He's just not that into you. Boken är uppbyggd av brev från olika tjejer som skriver in till expert om deras kille har en framtid eller ej. Det är hela tiden olika situationer, och man kan relatera sig till så mycket! Galet, våra problem är precis likadana.. I slutet av varje kapitel så skrev experten en sammanfattning av det vanliga problemet. Det var även en tjej som ifrågasatte varje påstående, och experten fick även svara på det.

I början tyckte jag boken var smått deprimerande för den gick rakt på sak, så här är det! Men efter ett tag börjar man skratta (åt sig själv och breven) när allt är tydligt om hur He's just not that into you. Kan verkligen rekomendera den, känns som att öppna ögonen på nytt efter den, min radar är på!!


Så otroligt bra!!
Kommentarer
Postat av: Hannah

Åh vill läsa :)Jo det lär ju kosta en del jag har sagt 20.000 som budget men det lär inte kosta mer än 15.000. Men det är inklusive boende och interrailkortet (vi blir borta en månad) och mat. Men runt 15-20 tusen går det nog på. Men fattar verkligen att det är lite svårt att få ihop bara sådär men jag menar det är ju kul om du kommer med en bit på resan iaf om inte hela! Fy fan vad kul det skulle vara i sånna fall, Mulki (som du kommer älska) och jag har bestämt oss för att köpa walkie talkies så att vi kan flumma runt i städerna och snacka med varandra hela tiden haha :) Lär även vara kul att snacka i walkie talkisarna ute på klubbarna haha ;) typ "Bye tjejer killen jag är med nu är så fucking het tänkte dra på en romantisk promenad med han OVER" "HAHA okej ses på hotelet sen då OVER" "Vaaa ÖVERGE MIG INTE NU jag behöver erat stöd nu på dejtet OVER" (ingen vi är med lär förstå svenska :D)

2009-03-02 @ 17:58:41
URL: http://hsdiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0