Finally!

Åh är så glad idag!! Om ett tag så kommer vädret att bli soligt och varmt vilket innebär att vårsporterna börjar! Är superintresserad av att börja köra tennis här borta- något jag inte gjort på 5-6 år.

Här borta så är de flesta av sporterna genom skolan. Du tränar och tävlar alltså för skolan. Ditt lag heter alltså "South Lakes xxx". Det kostar ingenting att utöva någon av sporterna- men med tanke på att du tränar för skolan måste du uppföra dig. Du kan inte ha dåliga betyg eller skolk och du måste göra "try outs" för att bli accepterad till laget. Träning har du varje dag från 3 till 5 (om inte senare) och alla coacher är väldigt bra, det är inte nåns mamma som fått för sig att coacha. 

Min tyska värdbror har bland annat Track. De tränar otroligt hårt och springer konstant i cirka 2-3 timmar varje dag (även lördag). Från vad jag har pratat med honom och andra i skolan så är sporterna bra upplagda och coacherna kan ta dig långt. Vi har bland annat folk här som spås vara "nästa stora löpare" eller "nästa lineback" etcetc..

Något man kanske ska ta med till Sverige?
Sport i skolan?





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0