Prom 09


Den 8:e maj var här borta en stor dag. Det var dagen med stort D. Alla var taggade till tusen och hade varje minut planerad.
I skolan syntes inte ett spår efter junior- eller seniorklassen. Men trots det var ingen förvånad. Det var nämnligen prom samma kväll..

Personligen låg jag ute från 10 på morgonen och bad till Gud att få en liten bränna. Sedan var det dags att fixa. Vi var en enormt stor grupp och hade superplaner.

Vi drog först hem till min kära vän Davidsson för att ta bilder (i 2timmar!!!!!!!). Alla hade föräldrar med flashiga kameror och mungiporna krampade i slutet så alla såg galna ut. Sedan kom vår PARTYBUSS och hämtade upp oss. Vi pumpade med Lil Wayne och T.I. hela vägen in till Geogetown där vi skulle äta vår middag. Det var som en dröm. Vi satt högt uppe och såg ut över hela Washington DC med fantastisk god mat och underbara vänner.


Bild på bussen och gruppen

Sedan vid 23 tiden åkte vi vidare till själva balen. Där var everyone, och alla var så fina! Alla hade verkligen ansträngt sig till att se bra ut, och alla såg underbara ut!


Första bilden är min date, och den andra är en spexbild. Allt ifrån bussen!


haha, och yes efter två timmars leende blev alla smått galna..


Kommentarer
Postat av: Hannah

Din dejt var heet :D!!! Me like! ;)

2009-06-02 @ 21:37:05
URL: http://hsdiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0