Happy 4-20


Sitter hemma nu och kollar på min favoritshow "I Love Money2". Och visst älskar jag det, underbart att se så dumma människor ibland.. Och efter det så börjar "For the love of RayJ". Yippiii TV-night

Har idag varit i skolan, sjukgymnasten (där jag fått massa nya vänner!) och träning. Yea, har som sagt börjat älska sjukgymnasten. Där är hela TrackTeamet och jag älskar dem! De är så roliga och vi kan sitta och driva och skratta i evigheter.


Katten hade rabies


Oh Yea. Kan först berätta min teori om katter. Vidrigt skit. Jag hatar katter, och kommer aldrig gilla dem. Här hemma har vi två stycken, en som är OK och en som är total vidrig. Den äckliga katten bitts. Och självklart bet den Rick igår i handen. När han vaknade upp såg han att hela armen var röd och supersvullen. Han drog direkt till en läkare som skrev in honom på sjukhus. Och där är han nu.

Trish beslutade sig för att inte, under några omständigheter lämna honom. Så hon sover över i en fotölj bredvid.. Vi har precis kommit hem efter att ha droppat av ett 6pack DrPepper, tuggummin, mjukisar, tofflor och äppelpaj.

Uh, hoppas han mår bättre och kommer tillbaka snart..

Min dag spenderades efter skolan i träningsrummet med en läkare (as well). Jag har nämnligen skadat min ankel (Achilleshälen!) och har fått ett blåmärke på benet. Alltså inte synligt utan inuti.. Det hela gör ont när man går med tanke på att det sticker till varje gång jag lägger över vikt eller går på det. Så efter en och en halvtimmes sjukgymnastik kändes det bättre och jag kunde gå min första promenad på en vecka!!!!

Imorrn är det äntligen fredag, och jag hoppas jag kan gå till Lukas fotbollsmatch! Vore så kul att se honom spela!


Ett springbreak senare..Möttes i måndags av en underbar klocka som sjöng ut 5:45 att min buss ankommer om en timme. Skolan är igång igen! Första dagen hade vi såklart ett prov som ingen visste om. Sedan har allt flytit på och lovet verkar aldrig ha existerat..

Självklart hade folk blivit brunbrända, och jag kände mig av någon störd anledning en nyans rödare. Mindre kul.. Hur som helst, det var underbart att se mina kära vänner igen! De gör det värt att dra upp innan 6 varje morgon!


FamilyHar galet mycket folk här nu. Hela 16personer är här. Barn i åldrarna 2,3,4 & 5 väckte mig denna morgon (och gårdagen) med trum, piano och sångsolon. Det absolut värsta som kan hända. Ännu värre är att dom är så söta att jag inte kan skrika åt dem..

Har även varit och tränat idag och det gick superbra! Är dock helt slut nu och stört illamående efter en halvtimme på familjens trampolin..


Spring BreaaaaaaaakHar fått mitt efterlänktade lov idag! Är såå glad!! Dessvärre så är det fortfarande träning varje dag. Så någon total chillvecka kan jag inte räkna med..

Hade träning senare på kvällen, och den gick så dåligt. Usch. Hade ingen lust alls, utan hade alledes för mycket tankar som pågick. Aya, bättre lycka på lördag när jag är tillbaka!


Varmt


Älskar vädret här borta. Otroligt. Har haft sol och 22grader vilket var så skönt.. Sedan har jag turen att precis när tennisträningen börjar så kommer ett ösregn. Drog in med "Boys Tennisteam" till gymmet och såg deras försök till situps. Har inte skrattat så mycket på länge. Och på tal om slapphet kan jag inte sluta le åt citat min tennistränare sa när han tyckte vi spelade för slapp tennis. "Stop playing tennis like, livingroom-tennis". Ingen aning var han fick det ifrån..


RSS 2.0